ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Παρατηρητήρια Τιμών Που να βάλετε βενζίνη και που... να μην βάλετε

Που να βάλετε βενζίνη και που... να μην βάλετε

Αξιολόγηση Χρήστη: / 29
ΧείριστοΆριστο 

Που να βάλετε βενζίνη

fuel_prices

Επιλέξτε το γεωγραφικό σας διαμέρισμα, μετά τον δήμο σας και το είδος της βενζίνης που θέλετε. Η ενημέρωση της ιστοσελίδας μπορεί να είναι και 10 ημερών βέβαια και οι τιμές να έχουν αλλάξει αλλά εσείς θα βρείτε κατά προσέγγιση τα φθηνότερα βενζινάδικα. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται με ευθύνη του Υπουργείου Ανάπτυξης. Για να δείτε την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.

Ένα άλλο παρατηρητήριο τιμών βενζίνης από την Ναυτεμπορική. Σε αυτό δίνετε μία διεύθυνση και σας δείχνει σε χάρτη (google map) τις τιμές στα βενζινάδικα της περιοχής που επιλέξατε. Σας δίχνει επίσης πόσο πιο φτηνό ή πιο ακριβό είναι από τον μέσο όρο της βενζίνης την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. http://www.naftemporiki.gr/fuel/

Που να μην βάλετε βενζίνη

fuel_prostima

Εδώ θα δείτε τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ανά περιόδους σε πρατήρια βενζίνης από ένα πίνακα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής. Δείτε μήπως το βενζινάδικο που σας φαινόταν φθηνό δεν είχε ακριβώς βενζίνη ή ένα μείγμα δικής του επινόησης ή μήπως το ακριβό βενζινάδικο που εμπιστευόσασταν σας έπιανε διπλά κορόιδο. Αν δείτε πως το βενζινάδικο σας έχει βρεθεί παραπάνω από μία φορά με βενζίνη μούφα τότε κανονίστε!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Μην καλύπτετε τα θερμαντικά σώματα με καλύμματα, γιατί μειώνεται σημαντικά η απόδοσή τους.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Τετάρτη
1
Απριλίου
Μέγας Κανών,
Μαρίας οσίας Αιγυπτίας, Γεροντίου, Γεωργίου
Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους