ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Πληροφορίες

Ο Καιρός στην Ελλάδα Τώρα

     

Πατήστε πάνω στην περιοχή που σας ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Θέσεις των Πλοίων Τώρα

Οι θέσεις των πλοίων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο σε όλο τον κόσμο.

Πλοία εμπορικά, επιβατηγά, δεξαμενόπλοια, κότερα ακόμα και τα αγκυροβολημένα. Η διεύθυνση που κινούνται, η ταχύτητά τους, το όνομά τους ακόμα και φωτογραφία τους και άλλες λεπτομέρειες για αυτά. Όλα πάνω στον χάρτη. Μια υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου που χρησιμοποιεί πόρους από το Google Maps, VHF και Internet.

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

ploigos Βρείτε τον δρόμο που ψάχνετε στην Ελλάδα, και δείτε πως θα πάτεεκεί. Δέιτε την κίνηση των δρόμων στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Τα εφημερεύοντα φαρμακεία, νοσοκομεία και βεζινάδικα στην Αθήνα. Τις συγκοινωνίες. Τα σημεία ενδιαφέροντος σε κάθε περιοχή. Όλα πάνω στον χάρτη.

greece Δείτε αεροφωτογραφίες όλης της Ελλάδας, μέσα από μια ηλεκτρονική υπηρεσία της Κτηματολόγιο ΑΕ, του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Οι φωτογραφίες προέρχονται από αεροπλάνο και δορυφόρο (ορθοφωτογραφίες) και είναι πιο πρόσφατες (2007 – 2009) και σε ανάλυση μεγαλύτερη από αυτές του Google maps. Καλύπτουν το σύνολο της χώρας με εξαίρεση ορισμένες παραμεθόριες περιοχές και ορισμένες διαβαθμισμένες εγκαταστάσεις, για τις οποίες ισχύουν περιορισμοί και απαγορεύσεις από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες της χώρας. Η υπηρεσία βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και αναμένεται σύντομα η αναβάθμισή της με επιπλέον δεδομένα και λειτουργίες.

 
ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Μην αφήνετε ανεξόφλητο ποσό ούτε μια ημέρα μετά την ημερομηνία εξόφλησης της πιστωτικής σας κάρτας. Χρησιμοποιήστε την κάρτα για να έχετε πίστωση 25 ημέρες και πληρώστε πάντα εμπρόθεσμα για να μην πληρώσετε ποτέ τόκο.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Σάββατο
4
Δεκεμβρίου
Βαρβάρας Μεγαλομάρτυρος, Ιωάννου Δαμασκηνού, Σεραφείμ Φαναρίου
Έχουμε 37 επισκέπτες συνδεδεμένους