ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Δωρεάν Δωρεάν sms από τον υπολογιστή!

Δωρεάν sms από τον υπολογιστή!

Αξιολόγηση Χρήστη: / 218
ΧείριστοΆριστο 

Διαλέξτε!


send_sms_red

Ελληνικό site που προσφέρει έως 50 δωρεάν μηνύματα το μήνα. H υπηρεσία θα σας στέλνει διαφημιστικά sms (έως 10 τον μήνα χωρίς χρέωση από κατηγορίες που θα διαλέξετε εσείς) και για κάθε sms που λαμβάνετε θα κερδίζετε 3 points που μπορείτε να εξαργυρώσετε με επιπλέον δωρεάν sms, ή ringtones ή ακόμα και παιχνίδια για το κινητό σας από τα downloads του website. Με διάφορους άλλους τρόπους μπορείτε να κερδίσετε επιιπλέον points. Υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και αναφορές παράδοσης. Πρέπει να γραφτείτε (δωρεάν) στην υπηρεσία και πρέπει να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο με ενεργή σύνδεση.


send_sms_greenΕλληνικό site με μέγιστο αριθμό αποστολής μηνυμάτων πρός τον ίδιο αριθμό: 5 sms την ημέρα. Τη δυνατότητα να στέλνετε δωρεάν μηνύματα την εξασφαλίζει ο χορηγός του site οπότε στα μηνύματα που στέλνετε δεσμεύονται κάποιοι χαρακτήρες και εμφανίζεται στους παραλήπτες το διαφημιστικό μήνυμα του χορηγού. Πρέπει να γραφτείτε (δωρεάν) στην υπηρεσία.

 


send_sms_blueΜπορείτε να στέλνετε όσα δωρεάν SMS θέλετε σε όλο τον κόσμο από το Internet και λαμβάνετε επίσης απάντηση στο internet. Χρησιμοποιείστε λατινικούς χαρακτήρες. Δεν χρειάζετε να κάνετε καμία εγραφή. Δεν χρειάζετε να έχετε κινητό τηλέφωνο. Ο παραλήπτης που θα λάβει το sms μπορεί να απαντήσει στον αριθμό που θα δεί στο κινητό του (θα χρεωθεί για αυτό) και μετά θα δείτε την απάντηση στην σελίδα που έχετε αφήσει ανοιχτή. Ενημερώστε για αυτό κατάλληλα τον παραλήπτη! Δεν είναι πολύ γρήγορο στην αποστολή (μπορεί το sms να φτάσει σε πάνω από 2 ώρες!) Είναι καινούργια υπηρεσία (2010).

 

send_sms_redΣτέλνετε όσα δωρεάν SMS θέλετε. Πρέπει να γραφτείτε (δωρεάν) στην υπηρεσία. Θα σας ζητήσει να αγοράσετε credits μόνο αν θέλετε να κάνετε μαζική αποστολή δηλαδή να στείλετε το ίδιο sms σε πολλούς. Πρέπει να ξέρετε αγγλικά. Χρησιμοποιείστε λατινικούς χαρακτήρες. Στο site μένουν αποθηκευμένα τα sms που στείλατε και μπορείτε να δείτε αν το sms σας έφτασε και μπορείτε να έχετε και τηλεφωνικό κατάλογο. Κάτι σαν υπηρεσία email δηλαδή αλλά αντί για email στέλνετε sms. Ο παραλήπτης μπορεί να σας απαντήσει με sms που θα λάβετε στον λογαριασμό σας αλλά θα χρεωθεί.  Ενημερώστε τον για αυτό κατάλληλα. Κάθε βράδυ το site θα σας στέλνει αν θέλετε email με τα απαντητικά sms που πήρατε.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Χρησιμοποιήστε το καλοκαίρι περισσότερο ανεμιστήρες οροφής, (ένα μέσο κλιματιστικό καταναλώνει τόση ενέργεια όσο 6 ανεμιστήρες οροφής) λύση φιλική προς το περιβάλλον, και κατά πολύ οικονομικότερη.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Πέμπτη
9
Απριλίου
Ευψυχίου μάρτυρος, Βαδίμου
Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους