olatapsaxno.gr Τυχερά παιχνίδια Joker

Joker

Αξιολόγηση Χρήστη: / 559
ΧείριστοΆριστο 
joker_front

Αν παίζετε joker αρχικά καλό είναι να μην χάνετε πολλά λεφτά παίζοντας. Παίζοντας μικρά ποσά θα χάσετε μικρά ποσά ή θα κερδίσετε. Να παίζετε joker πιο πολύ όταν υπάρχει jackpot και όχι συνεχώς. Αν κερδίσετε μην το διαδώσετε! Συνεχίστε την ζωή που κάνατε, μην κάνετε υπερβολές και βοηθήστε όσους σας έχουν βοηθήσει και όσους έχουν ανάγκη!

Πως παίζεται το joker:

Για να παίξετε joker αρχικά προμηθευτείτε ένα δελτίο joker από ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Αν θέλετε να παίξετε ένα απλό δελτίο απλά επιλέξτε τουλάχιστον 5 αριθμούς από τον (επάνω) πίνακα με τους 45 αριθμούς και τουλάχιστον έναν αριθμό από τον (κάτω) πίνακα με τους 20 αριθμούς joker. Συμπληρώνοντας το ελάχιστο, δηλαδή 5 αριθμούς επάνω και 1 κάτω έχετε συμπληρώσει μια στήλη. Η κάθε στήλη κοστίζει € 0,5 οπότε το κόστος του δελτίου σας είναι 50 λεπτά του ευρώ. Αν κάτω σημειώσετε 2 νούμερα είναι σαν να παίξατε 2 φορές όποτε το κόστος είναι € 1 κ.λπ. Αν δηλαδή παίξετε όλα τα (20) νούμερα κάτω (με 5 επάνω) είναι σαν να παίξατε 20 φορές και το κόστος είναι € 10. Αν επάνω παίξετε παραπάνω από 5 νούμερα τότε και πάλι είναι σαν να έχετε παίξει πολλές φορές. Στο πίσω μέρος του δελτίου υπάρχει πινάκας υπολογισμού των στηλών που τελικά έχετε παίξει ανάλογα με το πόσα νούμερα έχετε επιλέξει στον τον επάνω και τον κάτω πινάκα.Αν επιλέξετε παραπάνω από πέντε αριθμούς στον επάνω πίνακα ή παραπάνω από έναν αριθμό joker στον κάτω πίνακα αυξάνετε τις στήλες του δελτίου σας, τις πιθανότητες να κερδίσετε και φυσικά, αναλογικά και το κόστος του. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε τα 5 νούμερα που θα κληρωθούν από την επάνω ομάδα και 1 (το joker) από την κάτω δηλαδή 5+1. Κέρδη δίνουν και οι προβλέψεις 5, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 2, 1+1.

Αν θέλετε να παίξετε κάποιο από τα τυποποιημένα συστήματα του joker θα πρέπει να μουτζουρώσετε τα αντίστοιχα κουτάκια του συστήματος και να προσέξετε ώστε να παίξετε τους αριθμούς που αναφέρει το αντίστοιχο σύστημα που επιλέξατε.
Αφού συμπληρώσετε του αριθμούς που θέλετε να παίξετε μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε και ΠΡΟΤΟ μουτζουρώνοντας τα αντίστοιχα κουτάκια.

Όταν συμπληρώσετε το δελτίο, το δίνετε στον πράκτορα που θα το επικυρώσει και θα σας δώσει ένα εκτυπωμένο χαρτάκι που είναι το δελτίο που συμμετέχει στην επόμενη κλήρωση του joker. Επάνω στο δελτίο αναφέρεται η ημερομηνία της κλήρωσης οι αριθμοί που επιλέξατε και το ποσό που πληρώσατε. Μετά το τέλος της κλήρωσης αφού μάθετε τους αριθμούς που κληρώθηκαν θα κοιτάξετε στο δελτίο σας και θα συγκρίνετε τα νούμερα που παίξατε με αυτά που κληρώθηκαν.

Πόσο πιθανό είναι να κερδίσετε

Το joker είναι ένα τυχερό παιχνίδι με δύο κληρώσεις κάθε εβδομάδα. Οι αριθμοί που κληρώνονται, προκύπτουν από μία διαδικασία όπου αριθμημένα σφαιρίδια τοποθετούνται σε μία κληρωτίδα και αφού ανακινηθούν για αρκετή ώρα βγαίνουν τα σφαιρίδια που αντιστοιχούν στους αριθμούς που κερδίζουν. Μελετώντας τα στατιστικά του παιχνιδιού φαίνεται πως κάποιοι αριθμοί εμφανίζονται συχνότερα από άλλους και κάποιοι σπανιότερα. Αυτό μαθηματικά εξηγείται με το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει άπειρος αριθμός κληρώσεων. Αν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν άπειρες κληρώσεις, όλοι οι αριθμοί θα είχαν ίδιες πιθανότητες εμφάνισης. Σύμφωνα με τα μαθηματικά κάθε κλήρωση joker είναι ένα ανεξάρτητο γεγονός δηλαδή σε κάθε κλήρωση, οποιοδήποτε συνδυασμός αριθμών έχει τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες με κάποιον άλλον.

Κάποιοι νομίζουν ότι κάποια σφαιρίδια μπορεί να έχουν μία μικρή ατέλεια η οποία να τα καθιστά πιθανότερα ή λιγότερο πιθανά να βγουν από την κληρωτίδα. Στην πραγματικότητα όμως, τα σφαιρίδια είναι ζυγισμένα με εξαιρετική ακρίβεια αλλά επίσης στην κλήρωση τα σφαιρίδια κινούνται στην κληρωτίδα με μεγάλη ταχύτητα και τα φυσάει δυνατός αέρας που η κίνηση που προκαλεί στα σφαιρίδια δεν μπορεί να προβλεφθεί με κανένα τρόπο. Συμπερασματικά όταν παίζετε joker λάβετε υπόψη μόνο τον παράγοντα τύχη αγνοώντας οτιδήποτε σας υπόσχεται ότι μπορεί να σας βελτιώσει την πρόβλεψη των αριθμών.

Αν παίξετε όλες τις δυνατές στήλες του joker θα έχετε κάνει 24.435.180 διαφορετικούς συνδυασμούς. Δηλαδή συνολικά στο παιχνίδι του joker υπάρχουν λίγο παραπάνω από 24 εκατομμύρια διαφορετικές στήλες. Αν παίξετε μια στήλη τότε οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι 1 στα 24.435.180. Συνήθως με εξαίρεση τις περιπτώσεις που έχουμε μεγάλα τζακποτ, στο joker παίζονται λιγότερες από 24 εκατομμύρια στήλες σε κάθε κλήρωση και έτσι το τζακποτ κάθε φορά είναι αρκετά πιθανό, και πολλές φορές έχουμε πολλά συνεχόμενα τζακποτ. Το πιο ακριβό δελτίο που μπορεί να παίξει κάποιος στο joker (με δεδομένο ότι κάθε στήλη κοστίζει 50 λεπτά του ευρώ) κοστίζει 12.217.590 ευρώ. Ένα τέτοιο δελτίο έχει σίγουρη την επιτυχία αλλά λίγες φορές το τζακποτ στο joker προσεγγίζει αυτό το ποσό ενώ τότε, λόγω του τεράστιου αριθμού στηλών που παίζονται η πιθανότητα να κερδίσει ένας μόνο το joker είναι μικρή.


 

Σχόλια  

 
0 #5 Guest 05-01-2018 20:14
Γεια σας, η απορία μου είναι η εξής:

Εάν παίξω το τυποποιημένο συστημα 45 [το οποίο (αν έχω καταλάβει σωστά) μου δινει τη δυνατότητα συμπληρώνοντας 5 στηλες με 7 αριθμους στην καθε μια (στο πεδίο των 45) να εχω συμπληρώσει ουσιαστικά 21 στήλες] πληρώνω 2,50 ευρώ, σωστά?

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι το τι ακριβώς γινεται με τους αριθμούς τζοκερ. Συμπληρώνω έναν τζόκερ σε καθε μια απο τις 5 στήλες και τελικά το κόστος είναι 2,50 ευρώ? Ή τα 2,50 ευρώ αφορουν μονο τα πεδία με τους 45 και τελικά επιλεγοντας και τζοκερ ανεβαίνει το κόστος του δελτίου?

Με άλλα λόγια, παίζοντας το τυποποιημένο σύστημα 45, πως επηρεάζεται το κόστος του δελτίου αναλογα με την επιλογή των (ενός ή περισσοτέρων) αριθμών τζόκερ?
Παράθεση
 
 
+1 #4 Guest 07-12-2016 02:30
Παραθέτοντας Guest:
ean paiksw tous misous arithmous kai olous tous tzoker posa tha einai to deltio? 8)

Οι μισοί είναι 22.5. Εγώ σου βάζω 22 (για να σου γλιτώσω και μερικά ψηλά)Με 22 αριθμούς και 20 Τζόκερ αν έχεις 263340€ το πληρώνεις το δελτίο. Η πιθανότητα να κερδίσεις θα είναι κάτι λιγότερο από 2.16%
Παράθεση
 
 
-1 #3 Guest 15-06-2016 20:24
ean paiksw tous misous arithmous kai olous tous tzoker posa tha einai to deltio? 8)
Παράθεση
 
 
+24 #2 Guest 16-12-2012 21:24
Αν είχα 12.217.590 Ε δεν θα έπαιζα τζοκερ... χαχαχαχαα
Παράθεση
 
 
-4 #1 Guest 26-06-2012 12:25
Γιατί να ξοδεύεις τόσα λεφτά αδίκως; Το τζόκερ δε χαρίσει 12 εκατομμύρια.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Χρησιμοποιήστε το καλοκαίρι περισσότερο ανεμιστήρες οροφής, (ένα μέσο κλιματιστικό καταναλώνει τόση ενέργεια όσο 6 ανεμιστήρες οροφής) λύση φιλική προς το περιβάλλον, και κατά πολύ οικονομικότερη.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Σάββατο
25
Μαΐου
Γ' εύρεσις Τιμίας Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους