ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Σπίτι Νερό Νιπτήρας

Νιπτήρας

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

hand_washingΌταν πλένουμε τα χέρια μας, προσέχουμε να μην τρέχει η βρύση συνέχεια. Την ανοίγουμε, βρέχουμε τα χέρια, την κλείνουμε, σαπουνίζουμε τα χέρια, και τα ξεπλένουμε.

Μην αφήνετε ανοικτή την βρύση όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας αλλά κλείνετέ την κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος. Παρομοίως, όταν ξυρίζεστε μην αφήνετε τη βρύση να τρέχει και χρησιμοποιείτε λίγο νερό σε κατάλληλο δοχείο. Το πλύσιμο των δοντιών και το ξύρισμα με ανοιχτή βρύση καταναλώνει 20 λίτρα ενώ με προσεκτική χρήση νερού μόνο 2 λίτρα!

Μην ανοίγετε τις βρύσες μέχρι το τέρμα, αφού μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και με λιγότερο νερό.

Οι βρύσες τύπου «ντους» στο νιπτήρα εξοικονομούν περίπου το 80% του νερού.

Στην αγορά κυκλοφορούν βρύσες νιπτήρα με φωτοκύταρο που ανοίγουν όταν τοποθετούμε το χέρι μας στην ροή του νερού και κλείνουν αυτόματα όταν βγάζουμε το χέρι μας. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουν μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση νερού.
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Τα κουνούπια ανιχνεύουν τους ανθρώπους από 20 μέτρα μακριά από το διοξείδιο του άνθρακα της αναπνοής τους. Έτσι όταν κάνετε δουλειές που κάνουν βαρύτερη την αναπνοή σας γίνεστε μεγαλύτερος στόχος. Κάντε συχνά ντους για να απομακρύνετε τον ιδρώτα (και τα κουνούπια) από το σώμα σας.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Πέμπτη
27
Ιουλίου
Παντελεήμονος μεγαλομάρτυρος του ιαματικού
Έχουμε 57 επισκέπτες συνδεδεμένους