ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Έξοδοι Αυτοκίνητο Service στο αυτοκίνητο

Service στο αυτοκίνητο

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

car_service

Η άριστη μηχανολογική κατάσταση του αυτοκινήτου πρέπει να είναι το βασικό μας μέλημα για ουσιαστική οικονομία σε καύσιμα. Οπότε... καλή συντήρηση του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή! Μην ξεχνάτε να συντηρήστε το αυτοκίινητο σας στα χρονικά διαστήματα και με τις εργασίες που επιβάλει ο κατασκευαστής. Καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο σημαίνει και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ένας αρρύθμιστος κινητήρας μπορεί να παρουσιάσει αύξηση έως και 10% στην κατανάλωση καύσιμου.Ο κινητήρας θα πρέπει να έχει τη σωστή ρύθμιση βαλβίδων, χρονισμού και ρελαντί, τα μπουζί να είναι σε καλή κατάσταση, να έχουν τη σωστή ανάφλεξη, και τα καλώδιά τους να μην έχουν απώλεια ηλεκτρικού φορτίου.

Το σύστημα τροφοδοσίας θα πρέπει να λειτουργεί άψογα, ενώ το φίλτρο αέρα να διατηρείται καθαρό.

Τα λιπαντικά του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, και το υγρό του συστήματος ψύξης θα πρέπει να αλλάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως προβλέπει ο κατασκευαστής. Η αμέλειά μας σε αυτά έχει ως αποτέλεσμα τις μεγάλες τριβές και την ανάπτυξη θερμοκρασίας που, εκτός από τις φθορές που προκαλούν, αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμων.


 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Ένα εντομοαπωθητικό χωρίς χημικές ουσίες είναι οι ανεμιστήρες ιδιαίτερα οι οροφής. Σχετικές μελέτες έχουν δείξει πως ο αέρας είναι πολύ αποτελεσματικός στην απώθηση των κουνουπιών και άλλων εντόμων. Ο ανεμιστήρας δημιουργεί ένα κύμα αέρα, που εμποδίζει τα έντομα να πετούν και να προσγειώνονται δίπλα ή πάνω μας.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Παρασκευή
18
Σεπτεμβρίου
Ευμενίου Γορτύνης, Αριάδνης
Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους