ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Αγορές Απάτες

Απάτες

Το τρικ με την ισορροπία

Μια και πολλές φορές διαφημίζονται  "μαγικά" εξαρτήματα που όταν κάποιος φορέσει αλλάζει εντελώς η συμπεριφορά του σωματός του και αποκτά πολύ καλή ισορροπία, δείτε στο video πως αυτό μπορεί να συμβεί αν κρατάτε π.χ. ένα μαγικό κουκλάκι...

Τέτοια τρικ κινησιολογίας χρησιμοποιούνται συχνά και σε δήθεν "θαυματουργά" προϊόντα που χρησιμοποιόντας την αφέλεια των θεατών δίνουν την εντύπωση ότι το προϊόν έχει άμεσα αποτελέσματα.

 

Συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας

Αξιολόγηση Χρήστη: / 14
ΧείριστοΆριστο 
siskevi-eksikonomisis-enerhgeiasΣτην αγορά έχουν παρουσιαστεί συσκευές που υπόσχονται οικονομία στο λογαριασμό της ΔΕΗ από 30% έως και 45%. Οι συσκευές αυτές σε οικιακούς χρήστες δεν πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ (δηλαδή η ηλεκτρική ενέργεια σε KWh που καταναλώνεται) σε ένα σπίτι δεν μπορεί να μειωθεί με οποιαδήποτε συσκευή τέτοιου είδους.
 
ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Μην αφήνετε ανεξόφλητο ποσό ούτε μια ημέρα μετά την ημερομηνία εξόφλησης της πιστωτικής σας κάρτας. Χρησιμοποιήστε την κάρτα για να έχετε πίστωση 25 ημέρες και πληρώστε πάντα εμπρόθεσμα για να μην πληρώσετε ποτέ τόκο.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δευτέρα
21
Οκτωβρίου
Ιλαρίωνος, Σωκράτους, Θεοδότης μάρτυρος, Φιλοθέου, Βαρνάβα και Ιλαρίωνος των οσίων
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους