olatapsaxno.gr Χρήματα από το ιντερνέτ Βλέποντας διαφημίσεις

Βλέποντας διαφημίσεις

Αξιολόγηση Χρήστη: / 29
ΧείριστοΆριστο 

 

Τα Paid To Click Sites

Οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν τους διαφημιστές που πρέπει να βρουν κοινό να δει τις διαφημίσεις. Σε αυτό βασίζονται τα PTC sites.Τα Paid To Click Sites (PTC) είναι sites που σας πληρώνουν κυρίως για να βλέπετε διαφημίσεις, εμπορικές, ή διαφημίσεις άλλων ptc. Προσοχή: Επειδή πολλά ptc είναι scam (απάτες) και δεν πληρώνουν θα αναφέρουμε μόνο αξιόπιστα ptc.

neobux

Η στρατηγική οδηγός που ακολουθεί θα σας δείξει πως να βγάλετε χρήματα με ένα έγκυρο ptc site, το neobux, χωρίς να ξοδέψετε τίποτα. Την ίδια στρατηγική μπορείτε να ακολουθήσετε και στα άλλα ptc sites που θα αναφέρουμε στο τέλος κάνοντας πάντα τους αντίστοιχους υπολογισμούς και στρατηγικές ανά site. Ο οδηγός σκοπό έχει να σας μάθει την στρατηγική σε ένα site και αφού εξοικειωθείτε να την εφαρμόσετε και στα άλλα. Ο λόγος που επιλέξαμε το neobux είναι επειδή είναι από τα μεγαλύτερα, έχει και ελληνικό περιβάλλον και ελληνικό forum, έχει απλούστερη λειτουργία από τα άλλα sites και είναι αποδεδειγμένα έγκυρο. Ωστόσο μπορείτε, και καλό είναι να γραφτείτε και σε άλλα sites που θα αναφέρουμε για να κερδίζετε χρόνο αφού σε κάποια χρειάζεται να είστε μέλος ένα χρονικό διάστημα πριν να σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας δίνει. Υπάρχουν πάρα πολλά παρόμοια sites αλλά εδώ θα αναφέρουμε μόνο τα έγκυρα και καλύτερα. Δηλαδή αυτά που αποδεδειγμένα πληρώνουν με το λιγότερο δυνατό χρόνο απασχόλησης.

Που θα πάνε τα λεφτά;

Όλα τα sites θα σας πληρώσουν όταν έρθει η ώρα δηλαδή όταν συγκεντρώσετε ένα συγκεριμένο ποσό (που ξεκινάει στο neobux από $2) σε ηλεκτρονικό λογαριασμό Skrill. Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να έχετε καμία πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Στην συνέχεια μπορείτε με αυτά τα χρήματα να αγοράσετε προϊόντα από το ίντερνετ. Φυσικά αν θέλετε τα χρήματα στο χέρι θα πρέπει να έχετε ένα τραπεζικό λογαριασμό για να σας τα στείλουν ή μπορείτε να τα στείλετε σε κάποιον φίλο σας που έχει αυτή την υπηρεσία και τραπεζικό λογαριασμό. Η ταυτότητα αυτού του ηλεκτρονικού λογαριασμού θα είναι το email σας. Και όταν γραφτείτε σε ένα site θα σας ζητήσει αυτό το στοιχείο για να σας στείλει τα κέρδη σας. Αν δεν έχετε ήδη να ανοίξετε ένα τέτοιο ηλεκτρονικό λογαριασμό αφού είναι δωρεάν.

skrill-logo

Οδηγός για αρχάριους

Στο neobux κερδίζετε με 3 διαφορετικούς τρόπους

  • Αν να κάνετε κλικ σε διαφημίσεις: Χρήματα και Bonus Pack (Neopoints και 3 ευκαιρίες Adprice και μια δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα από μία κλήρωση που γίνεται ανά μία ώρα)
  • Αν κάνετε minijobs: Χρήματα
  • Αν δείτε video: Neocoins

Τα χρήματα: θα τα μεταφέρετε στον λογαριασμό σας (PayPal / Payza) ή θα τα χρησιμοποιήσετε στο σύστημα για να αναβαθμιστείτε
Τα Neocoins: θα τα χρησιμοποιήσετε στο σύστημα για να αγοράσετε υπηρεσίες του ή θα τα μετατρέψετε σε χρήματα για να μεταφέρετε στον λογαριασμό σας
Τα Neopoints: θα τα χρησιμοποιήσετε στο σύστημα για να αγοράσετε υπηρεσίες του (π.χ. με 30.000 Neopoints μπορείτε να αγοράσετε την golden συνδρομή για ένα χρόνο αξίας $90)
Τα Adprice: Βλέπετε διαφημίσεις και στο τέλος κάθε μιας μπορεί να κερδίσετε χρήματα ή Neocoins

Υπάρχουν 3 ειδών διαφημίσεις

  • Οι μόνιμες (τουλάχιστον 6) Βγαίνουν όλες μαζί την ώρα επαναφοράς αλλά μπορεί να εμφανιστούν και νέες κατά την διάρκεια του 24ωρου. Οπότε μπορείτε να κάνετε τε συχνά login για να δείτε αν υπάρχουν επιπλέον μόνιμες διαφημίσεις να κάνετε κλικ.
  • Οι micro προβολή (τουλάχιστον 3) Βγαίνουν όλες μαζί την ώρα επαναφοράς αλλά μπορεί να εμφανιστούν και νέες κατά την διάρκεια του 24ωρου. Οπότε μπορείτε να κάνετε τε συχνά login για να δείτε αν υπάρχουν επιπλέον micro διαφημίσεις να κάνετε κλικ.
  • Οι μόνιμες πορτοκαλί (4) Βγαίνουν κάθε 24 ώρες μια φορά και είναι αυτές που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε κλικ. Είναι αυτές που δίνουν το μεγαλύτερο κέρδος ενώ αν έχετε referrals δεν θα πιστώνεστε τα κέρδη τους αν δεν έχετε κάνει κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις. Θα πιστώνεστε το 50% αν έχετε κάνει κλικ στις μισές, κ.λπ. Αφού τις κάνετε κλικ δεν θα είναι διαθέσιμες έως την ώρα επαναφοράς τους (που φαίνετε στο μενού με τις διαθέσιμες διαφημίσεις) όπως και οι άλλες κατηγορίες διαφημίσεων. Αν θέλετε να είστε ενεργός στο παιχνίδι πρέπει να κάνετε κλικ στις πορτοκαλί διαφημίσεις μία φορά κάθε μέρα και αυτό αρκεί να συνεχίσετε να κάνετε όταν αναπτύξετε την στρατηγική που θα αναπτύξουμε.

Το όνομα της στρατηγικής είναι ΥΠΟΜΟΝΗ

Με τη μέθοδο που θα περιγράψουμε, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε καθόλου χρήματα. Το κλειδί για να κερδίσετε χρήματα στο neobux είναι μέσω των referrals (βοηθών). Οι referrals είναι πραγματικοί άνθρωποι (ΔΕΝ είναι δηλαδή προγράμματα υπολογιστή) και κοστίζουν για να τους νοικιάσετε $0.25 τον μήνα ο ένας. Μερικοί από αυτούς θα είναι ενεργοί και κάποιοι άλλοι όχι. Για να ανακυκλώσετε (δηλαδή να αλλάξετε κάποιον referral αν δεν κάνει αρκετά κλικ οπότε δεν σας αποφέρει έσοδα) με κάποιο άλλο θα πρέπει να πληρώσετε 7 σεντ. Αν δεν ανακυκλώνετε τους ανενεργούς referrals, θα χάνετε χρήματα αφού πληρώνετε για να τους έχετε νοικιασμένους αλλά δεν σας αποφέρουν έσοδα. Μπορείτε να νοικιάσετε referrals απευθείας από neobux.

Η στρατηγική

Βήμα 1

NeobuxΓραφτείτε στο neobux και ξεκινήστε κάνοντας κλικ τις διαφημίσεις σας κάθε μέρα. Στην αρχή θα κερδίζετε $ 0.001 έως $ 0.015 ανά διαφήμιση. Όταν φτάσετε να έχετε κέρδος 75 λεπτά κάνοντας κλικ στις δικές σας διαφημίσεις θα μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals. (ΜΗΝ νοικιάσετε ΑΚΟΜΗ!). Χρειάζονται μερικές ημέρες για να κερδίσετε τα 75 λεπτά.  Θα κερδίσετε 40 λεπτά σε 10 ημέρες μόνο από τις διαφημίσεις. Πολύ λίγα αν κάνετε μόνο κλικ. Οπότε μην αγνοείτε τα AdPrise και δοκιμάστε να κάνετε τα διαθέσιμα mini job. Επίσης γραφτείτε σε μερικά ακόμα sites που δίνουν γρηγορότερα κέρδη όπως θα αναφέρουμε παρακάτω. Σε 30 ημέρες με λίγη τύχη θα πρέπει να έχετε κερδίσει στο neobux $2 (αν κάνετε και κάποιο minijob ή κερδίσετε κάτι στο AdPrice). Μπορεί να σας φαίνεται στην αρχή πως το όλο σύστημα πάει πολύ αργά που είναι αλήθεια, (και πολλοί νέοι χρήστες το εγκαταλείπουν για αυτό ακριβώς τον λόγο) αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστα λεπτά την ημέρα αρκούν για να χτίσετε τον λογαριασμό και την στρατηγική σας. Μόλις αρχίσετε την ενοικίαση referrals τα πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν.

Βήμα 2


Οι περισσότεροι νέοι χρήστες αφού έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να νοικιάσουν referrals για να αυξήσουν τα κέρδη τους, βιάζονται να το κάνουν και αμέσως όταν φτάσουν να έχουν 60 σεντ στον λογαριασμό τους νοικιάζουν 3 referrals. Μετά όμως συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να τους διατηρήσουν και τελικά τους χάνουν (Οι referrals νοικιάζονται με τον μήνα και μπορεί να χρειαστεί να τους ανακυκλώσετε δηλαδή να τους αλλάξετε με άλλους αν δεν σας βγούν αρκετα εργατικοί. Η ανακύκλωση κοστίζει 7 λεπτά.) Προτού νοικιάσετε referrals για να είστε ασφαλείς θα πρέπει να έχετε κερδίσει 3 δολλάρια. Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να φτάσετε τα $3 κάνοντας κλικ, αλλά έτσι θα είστε σε θέση να κρατήσετε τις referrals σας και να ανταλλάξετε τις ανενεργούς με δραστήριους. Λογικά θα συγκεντρώσετε τα $ 3 σε λιγότερο από 2 μήνες. Κάντε συχνά login για να δείτε αν υπάρχουν επιπλέον διαφημίσεις για να κάνετε κλικ, mini jobs που μπορείτε να κάνετε και μην αγνοείτε τα AdPrise και τα videos. Εγκαταστήστε το δωρεάν plugin που σας ενημερώνει κάθε φορά που υπάρχει μία νέα διαθέσιμη διαφήμιση. Όταν λοιπόν φτάσετε τα $3 θα έχετε να διαθέσετε από $1 για κάθε referral οπότε θα νοικιάσετε 3 που θα μπορείτε εύκολα να ανακυκλώσετε αν δεν είναι ενεργοί ή και να πληρώσετε για να τους κρατήσετε για ακόμη ένα μήνα.

Βήμα 3

Μόλις έχετε $3 στον λογαριασμό σας (σε λιγότερο από 2 μήνες και σε πολύ λιγότερο από 1 μήνα αν κάνετε και minijobs) νοικιάστε 3 referrals και επιλέξτε την αυτόματη πληρωμή τους. Οι referrals κοστίζουν 20 σεντς τον μήνα την πρώτη φορά που τους νοικίαζετε (Η ανανέωσή τους κοστίζει λιγότερο και ανάλογα με τον χρόνο ανανέωσης που θα επιλέξετε). Ενεργοποιώντας την αυτόματη πληρωμή αντί να πληρώνετε εσείς για να τους διατηρήσετε πληρώνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους (εφόσον είναι δραστήριοι). Δηλαδή από το ποσό που κερδίζουν για εσάς αφαιρείτε το ποσό ενοικίασης τους και σας μένει η διαφορά.  Έτσι, μπορεί φαίνετε πως κερδίζετε λιγότερα από κάθε referral αλλά θα είναι δικοί σας όσο είναι ενεργοί.

Βήμα 4

Η εξαργύρωση χρημάτων από πολύ νωρίς είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί που χρησιμοποιούν το neobux. Για να διαπιστώσουν αν το neobux είναι πραγματικά ειλικρινές (που είναι), πολλοί άνθρωποι όταν κερδίσουν τα πρώτα τους $2 τα εξαργυρώνουν. Τα δολάρια θα πρέπει να τα κάνετε 3 για να νοικιάσετε referrals! Χρησιμοποιήστε $1 ανά referral. Κρατήστε την ενοικίαση referrals και συνεχίστε αυξάνοντας τις ενοικιάσεις ανά 3 επιπλέον κάθε φορά. (όσο αναπτύσεται η στρατηγική οι referral θα σας βγάζουν όλο και περισσότερα χρήματα) και συνεχίστε μέχρι να έχετε 300 referrals. Αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο. Αν βιάζεστε γραφτείτε σε μερικά ακόμα παρόμοια sites που θα σας δώσουν επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσετε.  Αυτά τα ptc sites έχουν την απλούστερη λειτουργία από τα περισσότερα ptc sites και θα σας δώσουν τα γρηγορότερα αποτελέσματα. Αν βέβαια έχετε όρεξη και χρόνο γραφτείτε σε περισσότερα ptc sites όπως αυτά που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου και είναι έγκυρα. Να θυμάστε πως δεν είναι όλα το ίδιο έγκυρα και μερικά μπορεί να είναι και scam (απάτη) οπότε μπορεί να χάσετε τον χρόνο σας και ασχοληθείτε με οποιοδήποτε ptc site βρείτε στο ίντερνετ.

  

Βήμα 5

Όταν φθάσετε τους 300 referrals στο neobux, σταματήστε τις ενοικιάσεις και απλώς διατηρήστε αυτούς που έχετε. Αν κάποιοι είναι ανενεργοί ανακυκλώστε τους με νέους έχοντας πάντα 300 ενεργούς. Συνεχίστε έτσι μέχρι τα χρήματα που κερδίσατε φτάσουν περίπου στα $100 και χρησιμοποιήσετε $90 για να αγοράσετε μια χρυσή αναβάθμιση. Δεν θα σας πάρει πολύ καιρό να βγάλετε τα $100 από τη στιγμή που θα έχετε 300 ενεργούς referrals και με την χρυσή αναβάθμιση τα επόμενα κέρδη σας θα είναι διπλάσια. Η χρυσή αναβάθμιση κοστίζει 90 δολάρια το χρόνο, αλλά όταν την έχετε αντί να παίρνετε μισό σεντ για κάθε διαφήμιση που βλέπει ένας referral σας, θα παίρνετε 1. Δηλαδή τα διπλάσια κέρδη από ότι πριν. Αφότου πάρετε την χρυσή αναβάθμιση οι πορτοκαλί διαφημίσεις που θα υπάρχουν καθημερινά διαθέσιμες και θα πρέπει να κάνετε κλικ γίνονται από 4 που ήταν πρίν, 9.

Αν έχετε ενοικιάσει 300 referrals και την αναβάθμιση σε χρυσό μέλος και οι referrals σας κάνουν 2 κλικ σε διαφημίσεις την ημέρα τότε θα βγάζετε $225 δολάρια το μήνα. Ο υπολογισμός είναι:

(300 (χρήστες) Χ 2 (κλικ) Χ 0.01 (κέρδος)) - (300 (χρήστες) Χ 0.0066 (κόστος αρχικής ενοικίασης που μειώνεται με τις ανανεώσεις) = $10 - $2 = $8 = Ημερήσια Κέρδη.Δηλαδή $56 εβδομαδιαία κέρδη και $240 μηνιαία κέρδη.

Φυσικά αν οι χρήστες σας κάνουν 4 κλικ το ποσό θα είναι το διπλάσιο ($480/μήνα). Βάλαμε στο παράδειγμα 2 κλικ σαν μέσο όρο αφού κάποιοι δεν θα κάνουν κλικ κάθε μέρα.

Συνεχίστε την ενοικίαση νέων referrals με τα νέα σας κέρδη που θα έρχονται γρηγορότερα μετά την αναβάθμιση σας σε χρυσό και μην τα εξαργυρώσετε μέχρι να φτάσετε να έχετε 2000 referrals. Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο, θα είστε πλέον σε θέση να κερδίζετε περίπου $50 την ημέρα. Το μόνο που θα πρέπει πλέον να κάνετε είναι να επισκέπτεστε κάθε μέρα το site να κάνετε τα υποχρεωτικά 9 κλικ (στις πορτοκαλί διαφημίσεις) και να ανακυκλώνετε τους referrals που δεν είναι ενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αυτό είναι το τέλος της στρατηγικής που θα σας βοηθήσει να κερδίζετε $50 στο neobux χωρίς να έχετε επενδύσει τίποτα από τα δικά σας λεφτά. Τότε θα μπορείτε να κερδίζετε $50 Χ 365 = $18.250 τον χρόνο από ένα μόνο site!

(Ακόμα και αν δεν καταλάβατε τίποτα θα καταλάβετε αφού γραφτείτε στο neobux και το χρησιμοποιήσετε μερικές μέρες. Με την ίδια λογική λειτουργούν όλα τα ptc sites)

 

Tips για το neobux

Παρακολουθήστε τους referrals σας προσεκτικά. Παρακολουθήστε τον μέσο όρο των referrals σας, πότε έκαναν τελευταία φορά login και κρατήστε όλους τους referrals που έχουν μέσο όρο πάνω από 1. Η επιθετική ανακύκλωση των referrals είναι πολύ σημαντική. Διαβάστε τα posts στο forum και αν δεν ξέρετε καλά αγγλικά στο ελληνικό τμήμα του. Προσέξτε την ώρα επαναφοράς των διαφημίσεων. Μετά την εγγραφή σας θα πρέπει να κάνετε κλικ πάντα σε ένα από τα 2 διαφορετικά χρονικά τμήματα του 24ωρου που δημιουργήθηκαν. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο forum. Όταν υπάρχει ειδοποίηση για νεα διαφήμιση από το AdAlert κάντε το κλικ σύντομα γιατί οι extra διαφημίσεις δεν είναι για πολύ ώρα διαθέσιμες. Βρείτε άμεσους referrals και βοηθήστε τους όσο μπορείτε να έχουν και αυτοί κέρδος για να είναι έτσι και περισσότερο ενεργοί. Να θυμάστε πως οι τιμές είναι πάντα σε δολλάρια Η.Π.Α. ($).

Χρήσιμα posts στο forum του neobux

Οδηγίες κέρδους στα ελληνικά

Απαντήσεις τακτικής

 

Σχόλια  

 
+10 #8 Guest 25-02-2015 08:16
Φίλοι μου μην μασάτε. Σκοπός είναι να σε βάλει στη διαδικασία με σκοπό να βάζεις δικά σου χρήματα για να αγοράζεις referals. Το έκανα 8 μήνες συνέχεια και όσα χρήματα μου έδινε τα χαλούσα για να νοικιάζω. Όταν έφτανα ξανά στα λεφτά μου έληγαν κι έπρεπε να τους ξανά νοικιάσω. Δεν περίμενα βέβαια μόνο από τις διαφημίσεις αλλά έκανα και πολλά mini jobs. Όσο για τις video προβολές δεν άνοιγαν ποτέ. Το αποτέλεσμα λοιπόν μετά από 8 μήνες είναι να βγάλω 7,8$ (δηλ. 0,97$ το μήνα) κι αυτό γιατί σταμάτησα να νοικιάζω refferals. Ο καθένας ας βγάλει λοιπόν τα συμπεράσματά του...
Παράθεση
 
 
+4 #7 Guest 28-07-2014 14:36
Εσυ σοβαρα το εχεις κανει κ βγαζεις τοσα λεφτα τη μερα??
Παράθεση
 
 
0 #6 Guest 02-04-2014 15:34
Παραθέτοντας Guest:
opote paei apo tis 7 to prwi mexri tis 5:21(prwi) i apo tis 5:21(prwi) mexri tis 7 (prwi)?


Υπάρχουν αυτά τα 2 slots. Εσύ επιλέγεις ένα από τα δύο. Από τις 5:21 έως τις 7:00 που έχει διάρκεια 1 ώρα και 39 λεπτά και από τις 7:00 έως τις 5:21 που έχει διάρκεια 22 ώρες και 21 λεπτά. Όχι και στα δύο αλλά μόνο σε ένα από αυτά τα δύο πρέπει να κάνεις κλικ τις πορτοκαλί διαφημήσεις.
Αν είσαι σε slot που δεν σε βολέυει θα κάνεις 2 κλικ σήμερα σε αυτό και 2 στο επόμενο και την επόμενη μέρα και τα 4 στο επόμενο. Στην συνέχεια κάθε μέρα και τα 4 στο επόμενο.
Παράθεση
 
 
0 #5 Guest 02-04-2014 14:13
opote paei apo tis 7 to prwi mexri tis 5:21(prwi) i apo tis 5:21(prwi) mexri tis 7 (prwi)?
Παράθεση
 
 
0 #4 Guest 02-04-2014 06:02
Παραθέτοντας Guest:
kalipsera nas rwtisw gt exw mperdeutei ligo me tin ora ..emena m leei ora epanaforas 5:21(sto site)…to roloi mou deixnei 5:07 (apogeuma) k i ora server leei 10:06..se poia diastima tha kanw click tis portokali ? (episis apo to proi mexri tis 5:30 dn m exei diathesimes diafimiseis n kanw click..para meta tis 5:21)


Διάβασε το δεύτερο post εδώ:

http://www.neobux.com/forum/?/16/275579/Neobux/0/2965009/#m2965009
Παράθεση
 
 
0 #3 Guest 01-04-2014 16:36
kalipsera nas rwtisw gt exw mperdeutei ligo me tin ora ..emena m leei ora epanaforas 5:21(sto site)…to roloi mou deixnei 5:07 (apogeuma) k i ora server leei 10:06..se poia diastima tha kanw click tis portokali ? (episis apo to proi mexri tis 5:30 dn m exei diathesimes diafimiseis n kanw click..para meta tis 5:21)
Παράθεση
 
 
0 #2 Guest 10-12-2013 14:55
Αν τα χρήματα μένουν στο paypal και είναι εώς 1800 euros / χρόνο μπορείς να τα χρησομοποιείς από εκεί και να αγοράζεις μέσω paypal. Αν τα χρήματα τα ζητήσεις και μπούν στον τραπεζικό σου λογαριασμό τότε μπορεί η εφορία να σε ρωτήσει που τα βρήκες. Αν επίσης τα χρήματα στο paypal γίνουν πάνω από 1800 euros τότε το paypal θα σου ζητήσει περισσότερα προσωπικά στοιχεία βάση Ευρωπαϊκού νόμου. Με την Ελληνική εφορεία τι γίνεται στις περιπτώσεις που θα ζητήσεις τα χρήματα να μπούν σε τράπεζα ή γίνουν πάνω από 1800 euros / χρόνο θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον λογιστή.
Παράθεση
 
 
0 #1 Guest 23-11-2013 22:07
και με την εφορια τι γινεται?
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Μην αφήνετε ανεξόφλητο ποσό ούτε μια ημέρα μετά την ημερομηνία εξόφλησης της πιστωτικής σας κάρτας. Χρησιμοποιήστε την κάρτα για να έχετε πίστωση 25 ημέρες και πληρώστε πάντα εμπρόθεσμα για να μην πληρώσετε ποτέ τόκο.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Σάββατο
25
Μαΐου
Γ' εύρεσις Τιμίας Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους