ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
ΤΥΠΟΣ
olatapsaxno.gr Έξοδοι Αυτοκίνητο Service στο αυτοκίνητο

Service στο αυτοκίνητο

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

car_service

Η άριστη μηχανολογική κατάσταση του αυτοκινήτου πρέπει να είναι το βασικό μας μέλημα για ουσιαστική οικονομία σε καύσιμα. Οπότε... καλή συντήρηση του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή! Μην ξεχνάτε να συντηρήστε το αυτοκίινητο σας στα χρονικά διαστήματα και με τις εργασίες που επιβάλει ο κατασκευαστής. Καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο σημαίνει και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ένας αρρύθμιστος κινητήρας μπορεί να παρουσιάσει αύξηση έως και 10% στην κατανάλωση καύσιμου.Ο κινητήρας θα πρέπει να έχει τη σωστή ρύθμιση βαλβίδων, χρονισμού και ρελαντί, τα μπουζί να είναι σε καλή κατάσταση, να έχουν τη σωστή ανάφλεξη, και τα καλώδιά τους να μην έχουν απώλεια ηλεκτρικού φορτίου.

Το σύστημα τροφοδοσίας θα πρέπει να λειτουργεί άψογα, ενώ το φίλτρο αέρα να διατηρείται καθαρό.

Τα λιπαντικά του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, και το υγρό του συστήματος ψύξης θα πρέπει να αλλάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως προβλέπει ο κατασκευαστής. Η αμέλειά μας σε αυτά έχει ως αποτέλεσμα τις μεγάλες τριβές και την ανάπτυξη θερμοκρασίας που, εκτός από τις φθορές που προκαλούν, αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμων.


 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΩΡΕΑΝ σήμερα

Giveaway of the Day

Συμβουλές για όλα
Τα κουνούπια ανιχνεύουν τους ανθρώπους από 20 μέτρα μακριά από το διοξείδιο του άνθρακα της αναπνοής τους. Έτσι όταν κάνετε δουλειές που κάνουν βαρύτερη την αναπνοή σας γίνεστε μεγαλύτερος στόχος. Κάντε συχνά ντους για να απομακρύνετε τον ιδρώτα (και τα κουνούπια) από το σώμα σας.
ΓΙΟΡΤΕΣ
Πέμπτη
29
Ιουλίου
Καλλινίκου και Θεοδότης μαρτύρων
Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους